Restaurace Field
Foto: field
Restaurace Field chce po vzoru La Degustation nabízet vytříbenou českou kuchyni. Ve srovnání s La Degustation je ale o fous vtipnější, hravější a odvážnější. Interiér restaurace vznikal ve spolupráci se Studiem Najbrt.

Nový podnik v centru Prahy má vysoké ambice. Po vzoru La Degustation chce nabízet vytříbenou českou kuchyni připravenou z lokálních a sezonních produktů, které jsou prezentovány kreativním způsobem. Ve Fieldu je jídlo hrou.

Šéfkuchař Radek Kašpárek má v nové restauraci velkou šanci zúročit své bohaté zkušenosti. Dlouho působil jako zástupce Davida Šaška ve fine dining restauraci Coda, poté byl několik let oblíbeným lektorem vyhlášených kuchařských kurzů ve studiu Ola Kala a současně rozjížděl restauraci Ola Kala Bistro.

HN

Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.