Rozrůstající se počet gastronomických konceptů umožňuje konzumovat jídla řady národních kuchyní na stojáka, u pultu, v křesle, u stolu, na ulici či vzít si je s sebou. A je to tak správně, není nic lepšího než možnost výběru.

Každá z variant nabízí svá pro a proti a jsou situace, kdy úsměv vyloudí i v mastném papíru zabalený chlebíček. Co ale když chcete něco prvotřídního? Vlak vybraných chutí právě připojuje vagon první třídy. Pocit, se kterým odcházím z restaurace, neovlivňuje zdaleka jen kvalita jídla. Jedním z parametrů je i úroveň servisu, který je v restauraci Blue Wagon v Praze na Vinohradech medailovou disciplínou.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se