Zabijačka - ilustrační foto
Foto: HN – Michaela Hasíková
Neuniknete. Ať se o víkendu vypravíte prakticky kamkoliv, všude narazíte na masopustní masky a zabijačkové pokrmy. Vyhnout se jim můžete patrně na veletrhu gastronomie na pražském Výstavišti.

Top Gastro & Hotel

20.–23. února 2014, Výstaviště Praha–Holešovice, Praha

Jeden z největších a nejvýznamnějších českých gastronomických veletrhů na pražském Výstavišti nabídne program nejen pro odbornou, ale i laickou veřejnost. Objeví se na němž třeba unikátní kuchařská show, soutěž gourmet týmů nebo klání mladých a nadějných barmanů. Více ZDE

HN

Ještě na vás čeká 80 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.