Lenka Požárová zná trhy z obou stran - vášnivě ráda na nich nakupuje a také tu prodává dobroty vyrobené ze svých nákupů.
Foto: foto: HN - Filip Singer
Kdy vyrazit na farmářský trh? Musí to být už s prvním rozbřeskem? A podle čeho si vybírat "svého" stánkaře? Odpovídá autorka kuchařek Lenka Požárová, která na farmářských trzích už od jejich počátku vášnivě ráda nakupuje a teď na jednom z nich i prodává.

Sezona nákupů na farmářských trzích odstartovala, jejich počet roste stejně jako počet lidí, kteří se sem přicházejí zásobit.

Lenka Požárová zná realitu trhů z obou stran – jako člověk, který na farmářských trzích vášnivě rád nakupuje, i jako majitelka jednoho ze stánků na trhu na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze.

Zeptali jsme se jí proto na její osobní zkušenosti s nákupy na trhu. Na to, podle čeho si vybírá i čemu se s radostí vyhne. Tady jsou její odpovědi.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.