Mohou si na rostlinných imitacích klasických hovězích burgerů pochutnat i skalní masožrouti? V HN jsme se to pokusili zjistit testem bezmasých karbanátků, kterého se zúčastnili autoři tohoto článku spolu s dobrovolníky z řad redakčních kolegů. U všech se příjemné překvapení z některých vzorků, jejichž značky jsme ochutnávačům předem zatajili, střídalo s výrazy znechucení.

„Tenhle je vynikající. Ten bych si dal i doma,“ pochvaloval si vzorek označený číslem šest fotograf Václav Vašků, zatímco redaktor Petr Lukáč se zrovna ušklíbal nad burgerem číslo tři. „Ten vypadá jako smažené mleté morče! Zatím je to všechno strašné, až na dvojku,“ hodnotil Lukáč, přičemž předznamenal absolutního vítěze testu, který se od ostatních vzorků podstatně lišil svým složením.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se