Nepoložíme to. Vlastimil Pavlica (vlevo) a Martin Zvěřina po loňské úspěšné sezoně prvního bistra Meat Vandals letos spustili další. Sice jen na pár týdnů, ale v březnu 2021 je plánují otevřít znovu.
Foto: HN – Lukáš Oujeský
Jeden vařil v Oxfordu, druhý odborně ochutnával nejdražší drinky světa. Pak se rozhodli, že Prahu dobudou s nejlepšími tuzemskými pastrami sendviči. Žádný pětihvězdičkový luxus, ale street food z těch nejlepších surovin. Nebýt covidu, asi by to vyšlo. Majitelé bistra Meat Vandals se přesto nevzdávají.

Na někdejšího kuchaře britských michelinských restaurací byste Vlastimila Pavlicu asi netipovali: ležérně neupravené vousy, flanelka, úzké džíny a stylové kecky Adidas Superstar. To spíš nějaký street food nebo burgárna. "Do luxusních restaurací se už vracet nechci," prohlašuje rezolutně, když sedí v prázdném bistru na rohu Myslíkovy a Černé ulice kousek od pražského Karlova náměstí.

HN

Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.