Bar, který neexistuje, jenž spoluzakládal Jan Vlachynský, se podílel na restartu brněnského pohostinství.
Foto: HN – Radek Vebr
O sezení na baru a gastronomickém boomu v Brně mluvil v podcastu Poprvé Jan Vlachynský.

První zkušenosti s gastronomií získával na vánočních trzích v Brně. Před 11 lety tam začal se svým kamarádem prodávat mošt. Později, při práci na daleké Aljaš­ce, dostal Jan Vlachynský nápad, že se z vánočního stánku přesunou do vlastního podniku. S Andrejem Vališem začali stavět Bar, který neexistuje, a s ním nastartovali proměnu brněnského pohostinství.

HN

Ještě na vás čeká 30 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.