Rodinný pivovar Svatý Florian Loket.
Foto: gourmetguru
V královském městě Loket upoutává pozornost nejen majestátní hrad, ale také stylový rodinný pivovar. Gourmetguru se sem vydal ochutnat neobvyklou specialitu: tmavou uzenou třináctku.

Královské město Loket, které leží přímo v meandru řeky Ohře, už z dálky vyzývá k návštěvě siluetou majestátního hradu. Jakmile Gourmetguru přešel dobový kamenný most a ocitl se v podhradí, upoutal jeho pozornost také rodinný pivovar s restaurací.Uzený speciál

Na doporučení číšníka se Gourmetguru rozhodl ochutnat na první pohled velmi neobvyklou položku: uzené pivo. Chuť klobás, kterou tenhle 13stupňový tmavý speciál získává díky vyuzenému sladu a avizuje to již zdálky svou vůní, byla výrazná, ale ne dominantní.

Zkrátka tak akorát, aby to bylo ještě pivo a k němu si Gourmetguru mohl dát tentokrát uzeninu skutečnou – neplavce s cibulí, beraními rohy a chlebem coby oblíbenou pochoutku zdejšího pivovaru.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.