Bistro Let´s Meat se zaměřuje na burgery, žebírka a kuřecí křídla.
Foto: Archiv Let’s Meat
6. 6. 2017 16:00
Sdílet
Na rohu Jičínské a Slezské ulice na pražských Vinohradech se před dvěma týdny otevřelo nové bistro s názvem Let’s Meat.
Zaměřuje se na burgery, steaky, žebírka a kuřecí křídla, která šéfkuchař Pavel Matseushuk připravuje na žhavých uhlících.
Dobrých burgerů není nikdy dost, pomyslel si Gourmetguru, když se doslechl o novém podniku na Vinohradech s lákavým názvem Let’s Meat. Na rohu Jičínské a Slezské ulice restauraci před dvěma týdny otevřel šéfkuchař Pavel Matseushuk, který dříve působil například v žižkovských restauracích Trattoria La Casa či Guston.
V Let’s Meat se zaměřuje na americké speciality: burgery, steaky, žebírka a kuřecí křídla. "Křidélka zapékáme v peci na uhlících, maso tak dostává nádhernou vůni," prozradil Matseushuk.
HN
Ještě na vás čeká
80
% článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.