Zmrzlinový pohár ze salaterie UGO.
Foto: Archiv podniku
Léto se blíží a čeští zmrzlináři vycházejí vstříc příznivcům zmrzliny a zároveň - ač se může zdát, že tohle spojení nejde dohromady - štíhlé linie. V nabídce se tak kromě klasických druhů zmrzliny objevují také ty slazené stévií s nízkým obsahem tuku.

Zmrzlina do plavek v Crème de la Crème

Honza Hochsteiger alias Pan Zmrzlinka z pražské gelaterie Crème de la Crème se rozhodl splnit přání zastánců štíhlé linie a do nabídky svého podniku počátkem května zařadil zmrzlinu, po které se netloustne.

Po půlročním ladění receptury se tak na pultu prodejny objevila zmrzlina, která je místo cukrem slazená pouze ovocnými cukry nebo stévií a zároveň obsahuje maximálně 1,5 procenta tuku. Gourmetguru se těší, až ochutná pistáciovou, slaný arašíd, jahodu a mango.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.