Restaurace Mlýnec
Foto: archiv restaurace Mlýnec
Restaurace Mlýnec v dubnu přichází s velikonočním menu. Český podtext je čitelný v každém jeho chodu. Dokladem je například vejce pošírované při 63 °C s drůbežími játry, pěnou z uzené brambory, s mladým špenátem a řeřichou potoční. Restaurace připravuje také nový steak.

Pražská restaurace Mlýnec našla díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Hitem zimního menu byla grilovaná perlička s konfitem v podobě smažené masové pralinky, s topinamburem a omáčkou albufera, valentýnské menu bylo nezapomenutelné díky kachnímu prsu připravenému ve vakuu a doplněnému krvavým pomerančem a jedlou hlínou.

S příchodem jara Marek Šáda sestavil nové menu inspirované rozkvetlými stromy a květinami, jarními vůněmi, velikonočními vajíčky i velikonočními chutěmi:

◼ Marinovaný pstruh a kaviár, jablka, rebarbora, římský salát, ředkvičky
◼ Vejce pošírované při 63 °C, drůbeží játra, pěna z uzeného bramboru, mladý špenát, řeřicha potoční
◼ Jehněčí hřbet a konfit, černý česnek, kroupy, pórek, šťovík, jehněčí jus
◼ Zmrzlina z kopřivy, bramborová nádivka, hrušky

HN

Ještě na vás čeká 30 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.