Jiří Nosál též vlastní jednu z nejlepších pražských cukráren, Saint Tropez ve Vodičkově ulici.
Tabulky čokolády, tabulky v Excelu. Malinové makronky, multikanálový marketing. Svět cukráře a byznys konzultanta Jiřího Nosála vyzývá k úvahám o životní rovnováze. A také o hranici, která dělí praxi od mistrovství.

Máte cukrárnu? Vážně? A umíte třeba vlastnoručně ukoulet pralinku?"

"Jsem vyučený cukrář. Takže ano, pralinku zvládnu. Nedávno jsem pro naše zákazníky dokončil vyřezávané Fabergého vejce, zdobené jedlým zlatem."

Jiří Nosál (45)

◼ Je majitelem firmy Assisto Consulting, zároveň pracuje jako byznys konzultant společnosti SAS Institute.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.