Jean Reno v Entrée

Do Olomouce jezdíme za krásami města a Gourmetguru také za kvalitou zdejší gastronomie. Tu v poslední době reprezentuje především Entrée restaurant se šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Právě on nedávno Gourmetguruovi vyprávěl svůj zážitek s francouzským hercem Jeanem Renoem, který během natáčení nového filmu přišel do Entrée na večeři. Ani nechtěl vodu a rovnou si objednal víno. Pak si vybral rybí polévku s rajčaty, uzeným lososem a crème fraîche a jako hlavní chod tresku s kukuřicí, cibulí a holandskou omáčkou. Jean Reno byl prý očividně spokojený, a tak zatoužil poznat autora těch dobrot. Osmadvacetiletý Přemek Forejt, ovšem s vizáží teenagera, mu tedy přinesl jako dezert bonbony Petits Fours. Herec se však domníval, že jde o nějakého pomocníka. Když se to později dozvěděl, byl nesmírně překvapený, že tak mladý muž může vést tak skvělou kuchyni. "Vykulil své velké oči, podal mi ruku a řekl, že mu moc chutnalo. Je to obrovský sympaťák, velmi sofistikovaný," poznamenal závěrem Forejt.

Zbývá vám ještě 40 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se