Pro nové menu jste ale inspiraci hledal v pařížském Louvru. Jak se dá namíchat Mona Lisa?

Leonardo da Vinci ji namaloval údajně ve Florencii, kde také vznikl jeden z nejpopulárnějších drinků současnosti − Negroni. Mona Lisa v našem podání je tedy jakýmsi twistem na Negroni z vyloženě francouzských a italských ingrediencí.

Proč jste kuchařskou zástěru vyměnil za barmanský šejkr?

Ze začátku jsem vařil v restauraci, ale jednou jsem si uvědomil, že bych raději voněl po whisky než po hranolcích. Rád si povídám s lidmi, což se vám v kuchyni moc nestane. Zároveň mě baví kvalitní alkohol. Takže teď se můžu bavit s novými přáteli o dobrém pití a snažit se postavit jim na ubrousek to, na co mají právě největší chuť.

Zbývá vám ještě 30 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se