Okurková sezona vrcholí, vyzkoušejte osvěžující recepty - Ilustrační foto.
Foto: Pixabay
Sezona okurek postupně vrcholí a spíže i sklepy se jimi začínají pomalu plnit. Okurky jsou významným zdrojem vody a pomáhají hydratovat organismus. Zjistěte jak a zkuste si z nich doma připravit limonádu nebo studenou polévku.

Označení okurková sezona se používá pro dobu prázdnin a dovolených, která bývá chudá na kulturní a politické události. Zároveň ale skutečně vrcholí sběr okurek, které v domácnostech plní lednice, spíže, nebo dokonce sklepy – podobně jako cukety a dýně. 

Někteří už aktivně zavařili a vyčkávají, až letošní "nakládačky" dostanou ten správný říz. Další k tomu stále hledají čas a možná i sbírají odvahu, protože proces zavařování obvykle zabere celé odpoledne a v bytě může být cítit ještě několik dní.

HN

Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.