Alex Kratěna, barman
Foto: Profimedia
Alex Kratěna je barman, jehož drinky ochutnali lidé hned v několika zemích. Pracoval ve Španělsku, Japonsku i Americe a působil v londýnském hotelovém baru Artesian. Nyní hodnotí uplynulý rok 2015.

Na který den z roku 2015 nezapomenete?

Na 8. říjen, kdy jsme odpoledne s celým naším týmem podali výpověď v londýnském baru Artesian, jen abychom později večer převzali za naši práci v tomtéž podniku, z něhož jsme právě odešli, už počtvrté za sebou cenu za první místo v žebříčku 50 nejlepších barů světa (The World's 50 Best Bars, který vyhlašuje časopis Drinks International Magazine).

Co jste se v tomto roce naučil nového?

Objevil jsem efektivnější a dynamičtější systém managementu zvaný holakracie, který vnáší do pracovního prostředí více struktury a disciplíny (firma je řízena bez tradiční hierarchie manažerských pozic, skupiny zaměstnanců jsou samostatné).

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.