Základní dvanáctiletá verze whisky Cardhu zase voní vřesem a hruškami se stopami rynglí a závanem kouře, v chuti lze najít ořechy a příjemnou vanilkovou nasládlost.
Foto: archiv
Skotská whisky Cardhu má kořeny na počátku 19. století. K její výrobě se váže dlouhý příběh plný netradičních podnikatelských praktik. V současnosti představuje whiskey z černé skály jedničku ve své kategorii.
Sladová skotská whisky Cardhu, to je jeden dlouhý příběh. Jeho legální začátek napsali John a Helen Cummingovi v roce 1824; první původně proslulý...
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.