Pití tvrdého alkoholu má svá pravidla. - Ilustrační foto.
Foto: foter.com/Joshua Rappeneker
Profesionální barman a poradce v oblasti gastronomie Tomáš Kučera se živil jako osobní barman herce Roberta de Nira. Dnes Čechy učí, jak správně pít tvrdý alkohol. Osvědčený trik má i na ranní kocoviny.

Češi jsou, co se týče alkoholu, celkem znalí. Hodiny se dokážou bavit o kvalitě piva, a když přijde na víno, tak jsme, zvláště na moravské, patřičně pyšní. O správném servírování a konzumaci jiných lihovin, na které z pravidla stačí jeden lok, však takové povědomí není.

Národ pijanů. Ještě před patnáctinami má zkušenost s alkoholem téměř každý Čech, varuje OECD - čtěte ZDE

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.