Třípatrová restaurace s pivnicí a barem s celkovou kapacitou až 300 hostů oživila před několika měsíci gastronomickou nabídku brněnského centra.
Foto: Zlatá loď
Třípatrová restaurace s pivnicí a barem s celkovou kapacitou až 300 hostů oživila před několika měsíci gastronomickou nabídku brněnského centra.
Na čepu jsou dvě piva z tanku a pestrá nabídka "hospodské" kuchyně.
Pivní kuriozitou je ručně stáčené, nepasterizované a nefiltrované Starobrno, které je připravované jako "živé" pivo.
Z nabídky
Kuřecí prso na pestu z pečených červených paprik 139 korun
Vepřová panenka v úpravě sous vide na ragú z kořenové zeleniny 169korun
Pappardelle s kozím sýrem, červenou řepou a praženými nudlemi 169 korun
HN
Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Máte již předplatné? Přihlaste se.
nabídka pracovních pozic
- Koordinátor-senior výzkumné sítě
- Customer Sales Manager/Manažer zákaznického prodeje
- Manažer/ka kampaně pro europoslankyni Markétu Gregorovou
- Mistr výroby
- Vedení nové Expediční Střední On-line školy
- Technický ředitel
- Asistent ředitele - organizační pracovník
- Vedoucí odboru financí a HR
- Vedoucí nákupu
- VEDOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ
reklama
Doporučujeme
Jak se z komunistů stali kapitalisti. Příběh dvou podnikatelů s rudou knížkou
Po "Vítězném únoru" před 73 lety komunistická strana zestátnila všechny podniky a živnosti. O čtyři dekády později...
Návrat plechového kouzla na klíček. Mladý manažer staví na nohy výrobce hraček, chce je vrátit dětem
Možná je máte doma na půdě – berušku na klíček, kluka na tříkolce nebo natahovací traktůrek....
Necháte mi mou firmu, soudruzi? Komunisté se svým podnikáním moc nechlubí
Mezi přibližně 30 tisíci členy KSČM mnoho majitelů firem nenajdete. A pokud tam nějací jsou, mají obavy, že ostatní,...
České start-upy ukazují, jak kupovat nábytek on-line. Pronikají do Evropy a hlásí stamilionové tržby
Nákup stolu nebo skříně přes internet už začíná být stejná samozřejmost jako u televize či pračky. Stále...
Podcasty HN
O znovupoužitelných sáčcích Frusack, ekologii a udržitelnosti mluvila s HN Hana Fořtová.