Třípatrová restaurace s pivnicí a barem s celkovou kapacitou až 300 hostů oživila před několika měsíci gastronomickou nabídku brněnského centra.
Foto: Zlatá loď
Třípatrová restaurace s pivnicí a barem s celkovou kapacitou až 300 hostů oživila před několika měsíci gastronomickou nabídku brněnského centra. Na čepu jsou dvě piva z tanku a pestrá nabídka "hospodské" kuchyně. Pivní kuriozitou je ručně stáčené, nepasterizované a nefiltrované Starobrno, které je připravované jako "živé" pivo.
Z nabídky

Kuřecí prso na pestu z pečených červených paprik  139 korun

Vepřová panenka v úpravě sous vide na ragú z kořenové zeleniny   169korun

Pappardelle s kozím sýrem, červenou řepou a praženými nudlemi 169 korun

HN

Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.