Účastníci školy vaření s Justinem Quekem absolvovali přípravu candáta, krevet nebo českého bůčku se singapurskou omáčkou.
Foto: HN – Jiří Koťátko
Špagety se sójovou omáčkou, ravioli s bůčkem? Slavný šéfkuchař Justin Quek v Praze ukázal, že to jde. Quek dokáže překvapit i zhýčkané hosty.

Stmívá se. Do restaurace Sky on 57 v srdci Singapuru se začínají scházet hosté. Z terasy hotelového komplexu Sands Skypark, který tvoří tři mrakodrapy a přes ně napříč umístěná obrovská loď, je úchvatný výhled na rozsvícené město i oceán.

To hlavní kouzlo je ale v kuchyni. Vaří tu Justin Quek. Byznysmeni na pracovní večeři nebo gurmáni na cestách přišli ochutnat některý z jeho pokrmů, jež v sobě unikátně snoubí prvky Asie a Francie. Obdivují čínské rýžové knedlíčky plněné kachním foie gras nebo špagety vařené v páře se sójovou omáčkou. A průměrně tu za večeři nechají 150−200 dolarů na osobu.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.