Investor chtěl poloprofesionální kuchyň, a tak se její součástí stala samostatná chladicí místnost ukrytá za dveřmi s kajutovým okénkem. V teplotě zhruba 14 stupňů, kterou tam vytváří agregát, se skladuje nejen víno, ale i uzeniny a potraviny, jež vyžadují chlad anebo zrání. Je to vlastně takový velký chlazený špajz. Klient má tak doma to, na co byl zvyklý z práce. 'Chlaďák' se stal hlavní vychytávkou celé kuchyně," říká projektový manažer Rostislav Černík, který je spolu s architektkou Ivanou Dombkovou autorem návrhu i realizace.
Speciál kuchyně
Kuchyně přesně na míru. Bývalý kuchař si přenesl to nejlepší z práce do soukromí

Celoplošná indukční deska a steaková plotýnka, nezbytná výbava kuchyně pro gurmány.
Foto: I.D.Arch
Pořádný dřez, sporák pro gurmány a profesionální chladicí místnost.
Bývalý kuchař si to nejosvědčenější přenesl z práce do soukromí.
Ve své kuchyni tak připraví bleskovou snídani pro dva i pohoštění pro party ve velkém stylu.
HN
Máte již předplatné? Přihlaste se.