Naše kaše: Jana Burešová a David Borozidis
Foto: Archiv
V Česku přibývá mladých podnikatelů, kteří se rozhodli bojovat s nekvalitními potravinami. S vařením začali ve vlastních kuchyních, jejich výrobky si díky food festivalům, piknikům a sociálním sítím oblíbily tisíce lidí. Svými příběhy dokazují, že s poctivými potravinami se dá obstát i bez náklonnosti supermarketů.

Jana Burešová a David Borozidis se poznali v reklamní agentuře. Ona si do práce připravovala zdravé kaše z obilovin a on jim postupně přicházel na chuť. Před rokem se vzdali svého zaměstnání a v pronajaté profesionální kuchyni začali vyrábět obilné kaše na plný úvazek pod značkou Naše kaše, kterou založili už rok předtím.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.