Pečená slanina s vejci
Foto: Miloš Čermák
Mezi nejznámější pražské kavárny patří Café Louvre, profilované jako místo pro schůzky. Vleklým problémem podniku na Národní třídě je souboj kuřáků a nekuřáků. Vyhlášeným moučníkem je makový štrúdl, skvělá jsou i zdejší vejce do skla.

Mezi nejznámější pražské kavárny patří Café Louvre. Již od své rekonstrukce a znovuotevření v roce 1992 si drží stabilně slušnou úroveň. Majitel Sylvio Spohr profiluje svůj podnik jako místo pro schůzky, což Louvre splňuje. Snad jedině o víkendech tu převažují turisté, jinak je klientela příjemně diverzifikovaná.

Vleklým problémem je souboj kuřáků a nekuřáků. Ti druzí byli dlouho "na hanbě" v nejneútulnější části prostor, nalevo od vchodu, nyní se už "demarkační linie" přesunula na konec baru. I tak mají nejhezčí část pro sebe stále kuřáci.

null

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

 

Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči