Kuřecí kari
Foto: Zdeněk Bašus
Seznamte se s majstrštyky českých restaurací. Představujeme kuchaře, kteří připravují jídla podle originálních, většinou neobvyklých receptur.

Restaurace Curry House

Delikátní voňavá kari omáčka může mít tolik podob, kolik žije v Indii rodin. Každá ji dělá trochu jinak. V pražské restauraci Curry House tuto specialitu připravují podle receptu, který pochází z Bangladéše, stejně jako její majitel Mamun Hassan. Ten svoji indicko-bangladéšskou restauraci otevřel na Palmovce už před dvaceti lety. Jídla z jeho kuchyně fascinují české gurmány natolik, že mu vynesla vítězství v několika soutěžích o nejlepší kari. Vyhlášená je především varianta s kuřecím masem.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.