Bělehradská pljeskavica
Foto: Zdeněk Bašus
Šéfkuchař restaurace Jelica kombinuje tradiční srbskou kuchyni s vitariánským jídlem. Interiér zdobí vyšívané ubrusy, malované talíře nebo lampy vyrobené ze starých struhadel. Představujeme kuchaře, kteří připravují jídla podle originálních, většinou neobvyklých receptur.

Pražský Zlíchov nepatří mezi nejvýstavnější čtvrti, minimálně jeden klenot ale skrývá. Srbskou restauraci Jelica s kouzelnou velkou zahradou, kterou byste na okraji Smíchova asi nečekali. Před dvěma lety ji tu otevřel Radoslav Vučičevič, po tatínkovi Srb, po mamince Čech, který se v Praze narodil. Hlavní motiv? Najíst se dobře a bez nervů. A vypadá to, že obojí se mu podařilo.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.