Kachní prsíčka byla vlažná, navíc plavala v omáčce s maggi, ozdobená dvanácti plátky syrových pomerančů a rozmrazenou pažitkou.
Foto: Aneta Šaferová
Pražská restaurace Kozička je synonymem pro útočiště hokejových reprezentantů, fotbalistů, modelek, zlatokopek a pseudocelebrit. Stejně jako interiér je i jídlo muzeem 90. let. Všechny porce byly sice poměrně velké, ale takové jídlo mohou zvládnout skutečně snad jen otrlí hokejisté.
reklama

Jestli je nějaké místo na Starém Městě pražském synonymem pro útočiště hokejových reprezentantů, fotbalistů, modelek, zlatokopek a pseudocelebrit, pak je to Kozička. Ožívá sice až po půlnoci, ale i v tuto dobu vám zde uvaří – steaky, ryby, těstoviny, mořské plody, špecle i českou kuchyni.

Takový Zdeněk Pohlreich by zaplakal nad výmysly typu kuřecí plátek Pepek se špenátem a mozzarellou nebo rumpsteakem Zálesák se žampiony a brusinkami. Stejně jako interiér je i jídlo muzeem 90. let. S čerstvými surovinami si tu hlavu nelámou. Hlavní roli hrají mrazáky – hokejky to prostě rády na ledu.

null

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči