Šéfkuchař restaurace La Veranda Radek David přidal ke klasickým ingrediencím typickým pro bramborový salát jablko.
Foto: HN – Libor Fojtík
21. 12. 2014 11:08
Sdílet
Není kapra či řízku na Vánoce bez bramborového salátu.
Co hospodyňka, to jiný recept.
Jak ho dělají uznávaní čeští kuchaři? Nabízíme pět receptů českých šéfkuchařů, které zvládnete bez zbytečného stresu.
Brambory jsou patrně jedinou ingrediencí, která je součástí salátu, který přistane vedle kapra či řízku na štědrovečerním stole. Co domácnost, to jiný recept a jiná chuť.
Průzkum agentury dunnhumby pro Tesco mezi více než tisícovkou respondentů přitom ukázal, že kromě brambor je základem kvalitního salátu už jen sedm dalších surovin - nakládané okurky, majonéza, vajíčka, cibule, mrkev, hrášek a hořčice.
HN
Ještě na vás čeká
90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.