Zimní zahrada Wine Food Market
Foto: Wine Food Market
Nabídku smíchovského Wine Food Marketu obohatil unikátní toskánský gril. Ve dvou restauracích si přijdou na své milovníci masa a italských těstovin. Firemní klientela ocení variabilní prostředí.

Smíchovský Wine Food Market patří už několik let mezi nejoblíbenější podniky metropole. Hosté zde mohou nakoupit nejrůznější italské produkty včetně čerstvého pečiva a k tomu si dát oběd či večeři v oblíbené Tržnici. Od září je navíc otevřena také Konírna s nabídkou grilovaných specialit z nejrůznějších druhů prvotřídních mas.

Smíchovskou prodejnu otevřel Wine Food Market v roce 2010 a brzy ji rozšířil o oblíbenou restauraci Tržnice či o prodejnu čerstvého italského pečiva připravovaného italským pekařem. V Tržnici funguje samoobslužný systém, hosté si vyberou u pultu, jaká jídla chtějí připravit, pak u pokladny zaplatí a jdou se posadit ke stolu. Když je jídlo hotovo, obsluha jim je přinese.

Na výběr je nejen pasta, klobásky či burgery, ale také plody moře či čerstvé ryby, které si společnost dováží jak z Itálie, tak ze slavné rybí tržnice v Paříži.

Jídla se stále mění, naposledy nás zaujaly maccheroncini s houbami a klobáskou salsiccia či pikantní špagety s opečeným lilkem, ovčím sýrem a feferonkou. Z hovězích burgerů stojí za zkoušku burger s pancettou či burger s klobáskou salsiccia, grilovanou zeleninou a marinovanou cibulí. 

Šéfkuchař s bohatými zkušenostmi

TIP

Zastavte se v italské pekárně a ochutnejte buď nadýchaný domácí chléb, či vynikající italské dorty od zkušené cukrářky.

Z menu

Kaštanové gnocchi s jehněčím ragú   199 Kč

Špagety s dušenou chobotnicí   169 Kč

Velká změna nastala od letošního podzimu, kdy do smíchovského Wine Food Marketu nastoupil nový italský šéfkuchař Gianfranco Iuorio. Šéfkuchař pochází z Milána a má za sebou bohaté gastronomické zkušenosti z celého světa, neboť dva roky pracoval jako osobní šéfkuchař venezuelského předsedy vlády a tři roky byl privátním šéfkuchařem šejka na královském dvoře v Kataru.

Gianfranco rád kombinuje italskou kuchyni s kulinárními inspiracemi, které získal na svých cestách, a tudíž připravuje jídla, jež překvapují svým netradičním pojetím a bohatou chuťovou fantazií. Velmi oblíbené jsou především jeho tataráčky z různých druhů ryb a mořských plodů či speciality připravené z prémiového masa.

HN

Ještě na vás čeká 70 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.