Eric Halada
Foto: HN – Martin Svozílek
Ač vyrůstal mezi zlatem a drahokamy, cestu do zlatnické dílny si dnes třicetiletý Eric Halada našel teprve v dospělosti po návratu z Ameriky. Rodinný podnik v Praze převzal před třemi lety nejen jako výkonný šéf, ale i jako designér.

Když jsem se chystala na schůzku s klenotníkem Ericem Haladou, připadala jsem si trochu jako v Capotově Snídani u Tiffanyho. V porovnání s Audrey Hepburnovou, která coby zasněná Holly Golightlyová chodívala snídat koblihu před výlohu obchodu a snila o lepší budoucnosti, jsem ale měla o něco lepší výchozí pozici.

S Ericem Haladou jsme vyrazili na pracovní oběd. Jako místo setkání vybral George Prime Steak v hotelu Emblem. Nachází se totiž jen několik kroků od Pařížské ulice, kde sídlí vlajková loď obchodů Halada.

Eric Halada přiznává, že v podniku ještě nebyl, ale dostal na něj tip od svého známého s tím, že tu dělají nejlepší steaky v Praze. Proto se ho jako milovník masa rozhodl vyzkoušet.

HN

Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.