V Mitrovském dvoře si můžete být jistí, že maso, mléko, smetana i med putovaly do kuchyně rovnou z nedaleké stráně. I proto nelze místní podnik smrsknout do pouhého označení restaurace. Skvělé jídlo na vysočinské farmě kazí jen špatná obsluha.
Pokud si myslíte, že jezdit po venkově na Vysočině znamená cpát se v předpotopních interiérech rozmraženým kuřecím plátkem s broskví z plechovky, dejte si do navigace obec Mitrov blízko Dolní Rožínky. Poopravíte si obraz o malé české gastronomii na periferii.
Ocitnete se totiž v areálu, kde vám naservírují steak jako z poučné kuchařky o mase, které nyní vévodí pultům knihkupectví.
Ovšem nezájem a laxní přístup obsluhy vrací tento perfektně nastavený plán se super masem ze zrárny zpět k lokální, ubohoučké a usmolené broskvi. A to je velká škoda.
HN
Ještě na vás čeká
90
% článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.