Říká se, že Kladno je noclehárna Prahy. Něco na tom bude. Stačí se projít původním centrem města a přepadnou vás pocity zmaru a deprese. Jak je na tom kladenská gastronomie? Bohužel podobně. Sám jsem v Kladně žil dlouhých dvacet osm let a zažil nespočet pokusů o "vyšší gastronomii". Všechny skončily stejně jako revitalizace bývalého areálu Poldovky.

Jedna z mála kladenských jistot, když vás přepadne hlad, je Spaghetteria Bucatini (dříve známá jako La Fontana). I tento podnik zažil své slabší chvíle. Konečně, má za sebou více než desetiletou historii. Ale jsme v roce 2014.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se