Lucie Urválková
Foto: HN – Tomáš Škoda
Lucie Urválková svou kariéru buduje pečlivě. Začínala jako asistentka, prošla si pozicí auditorky a nakonec se stala ředitelkou pojišťovny. Dnes šéfuje v Praze i Bratislavě a přitom vychovává malého syna. Návštěvy Ristorante Da Emanuel jsou tak pro ní jako dovolená.

V dobách své největší slávy, kdy majitel Emanuele Ridi vystupoval v televizním pořadu, měla restaurace Da Emanuel neustále obsazeno a dostat se sem bez rezervace bylo takřka nemožné. Když jsme sem ale s Lucií Urválkovou zašly na oběd v běžný pracovní den, volných stolů zbývalo stále dost.

"Restauraci jsem vybrala proto, že ji mám kousek od kanceláře a vaří tu skutečnou italskou kuchyni, kterou mám ráda. Letní zahrádka navíc navozuje příjemnou, až dovolenkovou atmosféru," vysvětluje atraktivní žena v bílých šatech a usedá do proutěné židle na terase směřující do klidné dejvické ulice.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.