Berounský Blackdog byl před lety u počátku burgerového trendu, který momentálně v různé kvalitě vrcholí po celé republice. Po nedávném přestěhování se do většího tam pořádně šlápli na plyn a ukazují, kam se lze dál posunout po úspěšné rehabilitaci fastfoodového outsidera.

Před třemi lety se malé bistro nedaleko berounského náměstí stalo okamžitým hitem a jedním z prvním z míst, kde se dal ochutnat dokonalý hamburger. Americký kuchař měl jasno, co chce vařit, a neustále plný podnik a pochvalné ohlasy byly jasným důkazem, že mu to jde.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se