Letní počasí dokáže rozpálit každého, kdo jen trochu holduje masíčku položenému na roštu nad dřevěným uhlím. Čas správného grilování právě nadešel. A jsou to i dobré časy pro dámy, k "ohni" se totiž většinou staví jejich mužské protějšky.

Grilování je efektní záležitost, kterou si užijí všichni - hosté i hostitelé.

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich ve své nové knize Rozpal to, šéfe! radí: Chceme-li ovládnout svůj gril, nestačí ho jen rozpálit, obložit masem a počkat. Přímo neuvěřitelných výsledků dosáhneme jeho regulací. A pak rovnou představuje tři možnosti "opracování" masa na ohni.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se