Slavnosti chřestu s Romanem Paulusem

23. – 25. května 2014, Palacké náměstí v Ivančicích, Jihomoravský kraj

Osm regionálních restaurací vyrobí o víkendu na třicet různých chřestových jídel, hlavní hvězdou letošních slavností bude šéfkuchař pražského hotelu Alcron a držitel michelinské hvězdičky Roman Paulus. K ochutnání bude například pečený vrabec s chřestovým zelím, pošírovaný pstruh se zeleným chřestem a levandulovou omáčkou nebo pštrosí ragú s glazovaným chřestem. A nebudou chybět ani dezerty spojené s touto zeleninou. Na 20. ročníku slavností předvede Libor Nazarčuk i sabráž dvaceti šampaňských. Další informace ZDE

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se