Trnky sice ještě nejsou zralé, přesto Gastronaut zve na sobotní ochutnávku všeho, co se dá z malých modrých bobulí vyrobit. Gurmáni, kteří dávají přednost klobáskám a sýrům, musí vyrazit do Uherského Hradiště.
Lúcký košt trnek
29. března 2014, Louka nad Veličkou, Jihomoravský kraj
Každý, kdo chce vědět, co se dá navařit z trnek, by měl v sobotu vyrazit na jih Moravy. Na už osmém ročníku Lúckého koštu trnek budou povidla, buchty, sladkosti i slivovice. Na tradiční akci přijedou opět hosté z Vrbovců a z Olomouce, kteří přivezou vlastní dobroty. Pro dobrou náladu zahraje cimbálová muzika a zazpívají pěvecké sbory. Více ZDE
HN
Ještě na vás čeká
80
% článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.