Sýr - ilustrační foto
Foto: foto: HN - Ivo Goldbach
Trnky sice ještě nejsou zralé, přesto Gastronaut zve na sobotní ochutnávku všeho, co se dá z malých modrých bobulí vyrobit. Gurmáni, kteří dávají přednost klobáskám a sýrům, musí vyrazit do Uherského Hradiště.

Lúcký košt trnek

29. března 2014, Louka nad Veličkou, Jihomoravský kraj

Každý, kdo chce vědět, co se dá navařit z trnek, by měl v sobotu vyrazit na jih Moravy. Na už osmém ročníku Lúckého koštu trnek budou povidla, buchty, sladkosti i slivovice. Na tradiční akci přijedou opět hosté z Vrbovců a z Olomouce, kteří přivezou vlastní dobroty. Pro dobrou náladu zahraje cimbálová muzika a zazpívají pěvecké sbory.
Více ZDE

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.