Umíme rozeznat dobré knedlíky a oceníme pochoutky z vepřového, ale houby rozumíme třeba mořským rybám a důvodům, proč se do chleba přidává fenykl a anýz. Jestli chcete vědět, jak rozmanitě chutná Itálie, cílem vaší cesty by mělo být nové brněnské Bistro Castellana.

Podnik si sebevědomí a sebejistý přístup k hostům teprve opatrně ověřuje, provozovatelé jsou mezi restauratéry nováčky. Mají však jasný záměr - vařit z čerstvých surovin, nabídku každý den měnit a respektovat, co nabízí sezonní, nejen zeleninový trh.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se