Václav Silovský je přes tataráky mistr. Nejenže má díky otci a jeho stádu masného plemene Aberdeen Angus snadný přístup k prvotřídnímu masu, ale každoročně také pořádá mistrovství republiky v míchání tataráku, takže může chuťové kombinace konzultovat s těmi nejzkušenějšími.

„Výsledná podoba tatarského bifteku záleží na kvalitě masa. My používáme křehké a šťavnaté maso z mladých býčků a jaloviček z vlastního ekologického chovu. Na rozdíl od přípravy steaků by maso nemělo dlouho zrát, přibližně jen 10 dní,“ říká Silovský.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se