Restaurace La Republica
Foto: La Republica
Vzdušný prostor s atmosférou první republiky a nejvyšším barem v metropoli představuje důstojnou kulisu pro restauraci La Republica, která vsadila na historickou gastronomii doprovázenou bohatou nabídkou evropských i světových piv.

V místech prostorné kavárny z počátku minulého století vznikla před nedávnem nová restaurace, jejíž nabídka ctí to nejlepší z české kavárenské i restauratérské tradice. Od zajímavých snídaňových sestav (v cenách od 137 do 321 korun) až po oblíbená jídla českých hereckých hvězd. La Republica tak vzdává hold fenoménu první republiky, který je u nás stále považován za pomyslný gastronomický vrchol 20. století.

Unikátem zdejšího menu, které se mění dvakrát ročně, jsou jídla českých osobností, a to jak oblíbená specialita Jana Wericha v podobě zapečených brambor s cibulí, rozmarýnem, sázeným vejcem a modrým sýrem, tak především pečená, krásně šťavnatá vepřová kotleta se smetanovou omáčkou a houbami, kterou miloval Oldřich Nový (jako přílohu šéfkuchař doporučuje bramborové rösti).

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.