Bez tržnice SAPA bych vařil jinak, říká šékuchař pražské restaurace SaSaZu Shahaf Shabtay. Proč? Koncept jedné z nejlepších restaurací v Česku je postavený na asijské kuchyni. A ta se bez autentických surovin vařit nedá. Bohužel na českých polích citronová tráva neroste.

SAPA je středisko obchodu pro vietnamskou komunitu v rámci celé Evropy. Tam, kde jinde mají čínskou čtvrť, má Praha svou malou Hanoj. Z gastronomického hlediska je to výhra. Podívejte se, co do SAPA chodí nakupovat Shahaf Shabtay a kam si tu po nákupech zajde na jídlo.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se