Jestli má některý z dezertů v sobě kus francouzského šarmu, je to creme brulée. Chuť dezertu, který je téměř povinnou nabídkou menu v exkluzivních restauracích, závisí na kvalitě surovin. Jak jej připravit ukazuje šéfkuchař pražské restaurace La Gare Vladimír Honzák.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...