Tenhle recept si žádá kuchaře-amatéra s ambicí. Vyžádá si spoustu času, práce, kvalitního červeného vína, o tom, že kohouta nekoupíte v každém řeznictví ani nemluvě. Stojí za to překonat všechny překážky? Ano! Jak je zdolat ukazuje Vladimír Honzák, šéfkuchař pražské restaurace La Gare.
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...