Špičková gastronomie už není jen záležitostí Prahy. Podniků, které mají co nabídnout i zhýčkaným chuťovým buňkám, přibývá podle Pavla Maurera ve všech regionech, jak je vidět podle stále silnějšího zastoupení mimopražských restaurací v jeho bedekru Grand restaurant.

V rámci přípravy gastronomického festivalu Grand restaurant, který nabízí za rozumnou cenu degustační menu ve stovce nejlépe hodnocených restaurací po celém Česku (je to možné ještě v průběhu tohoto týdne), si to ověřil v praxi. Kde mu chutnalo?

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se