Dřevorubec
Foto: HN – Martin Svozílek
České hospodské koktejly hýří barvami, neplýtvají cenou, k jejich přípravě není potřeba shaker. Podívejte se na inspirativní seznam těch, jejichž základem je lihovina českému srdci nejbližší (tedy alespoň podle statistik prodaného alkoholu), totiž oblíbený tuzemák.

České hospodské koktejly se mohou lišit barvou a objemem, pár věcí ale mají společných. Především lidovou cenu a lidovou invenci, která se při jejich vytváření nedala spoutat ohledy na chuť ani organismus, který se s nimi musí těžce vyrovnávat. Projděte si krátkou kuchařku hospodských smrťáků, které se dají vyrobit z lihoviny českému srdci nejbližší, totiž z tuzemáku.

Drátěnka: Jednoduchý koktejl, složený z poloviny z tuzemáku a z poloviny z octa. Servíruje se v klasické sklence na velký panák. Jen pro odvážné.

HN

Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.