Vyzkoušet si za velmi přijatelné ceny, jak se jí ve špičkových českých restauracích? Od úterý 15. ledna to je možné v rámci Grand Restaurant festivalu. Šéfkuchaři vybraných restaurací ze stovky nejlepších podniků aktuálního gastronomického bedekru Grand Restaurant připravili pro tento "svátek kvalitního jídla" speciální menu.

„Požádali jsme je, aby svá menu přizpůsobili konkrétním tématům. Těmi jsou letos vedle speciality šéfkuchaře také nejlepší jídlo od maminky a bio suroviny nebo suroviny z farmy. Chceme prezentovat nejen kvalitní restaurace, ale také farmy a tradiční suroviny z vybraných regionů,“ říká organizátor festivalu Pavel Maurer.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se