Jeho nadýchané máslové croissanty si k snídani objednává slavný britský kuchař Jamie Oliver a podle mnoha internetových recenzí a diskusí umí udělat nejlepší vánoční puding v celém Londýně. Přitom jako malý kluk snil Jan Hanžl o tom, že bude vojenským pilotem. K pletení housek a k pečení dortů ho nakonec dovedla jedna televizní reportáž.

Dnes je Jan Hanžl vrchním pekařem vyhlášeného londýnského pekařství a cukrářství Euphorium Bakery. Denně peče padesát druhů slaného i sladkého pečiva, jeho ruce si poradí i s několikapatrovým narozeninovým dortem. Ostatně Jamie Oliver u něj nechal vyrobit jeden z bílé čokolády i pro svoji ženu Jools.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se