Šéfkuchař Roman Dolejš a jeho recept na flambované banány. Autor ▪ vlb
Je to jednoduché a přitom efektní. Pár minut přípravy, pak kuchyní vyšlehnou na pár sekund plameny, přidá se kopeček kvalitní vanilkové zmrzliny a flambované banány jsou hotovy. Šéfkuchař pražského hotelu Corinthia Roman Dolejš si vášeň pro podobné recepty přivezl z Karibiku a opravdu ví, co dělá.
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...