Barman Jan Martiník z Cloud 9 Sky Baru & Longue hotelu Hilton přináší originální tipy na míchané nápoje, jejichž základem je šampaňské.
Foto: cloud9.cz
18. 11. 2011 00:00
Sdílet
Během celého roku slavíme nejrůznější životní události a osobní či pracovní úspěchy. Současné podzimní a nadcházející zimní období nabídku slavnostních příležitostí ještě rozšiřují, a to v podobě firemních nebo společenských večírků či bujaré oslavy příchodu nového roku.
Při nejrůznějších celoročních společenských událostech si zpravidla připíjíme šampaňským. Další konzumace alkoholických nápojů se pak odvíjí od jednotlivých preferencí a hlavně chutí každého z nás. Na oslavách najdete nejrůznější druhy vína, piva a míchaných nápojů, jejichž základem jsou zpravidla destiláty v kombinaci s nealkoholickým nápojem.
Jan Martiník, barman, z Cloud 9 Sky bar & lounge, který se nachází v pražském hotelu Hilton, přináší originální tipy na míchané nápoje, jejichž základem je šampaňské, které vládne všem večírkům.
HN
Ještě na vás čeká
90
% článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.