Stačí na to jeden nebo dva dny při procházkách Londýnem a hned je to jasné. Tato metropole je v kávové kultuře na dlouhé míle před námi.
Londýnu k vyspělé kávové kultuře pomáhá unikátní prostředí bohaté na malé lokální pražírny kávy, tradice kultivovaného servisu a hlavně "mladá krev" mezi kavárníky, kteří zavádějí neotřelé kavárenské koncepty.
Perfektně odvedené základní nápoje a latte art (baristovo umění kreslení do mléka) jsou téměř samozřejmostí. Stejně tak hojný výskyt výběrové kávy i alternativních metod přípravy mimo u nás zažité espresso z Itálie.
HN
Ještě na vás čeká
90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.