Vídeň
Foto: Lenka Požárová
Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, špenát aj.) vyhrály cenu Gourmand Cookbook Awards The Best Cookbook Series of the World, se vydala ochutnávat svět. Reportáže z jejích cest za jídlem vycházejí v IN magazínu Hospodářských novin.

Vídeň je město, se kterým toho mám spojeného hodně. První cesta "na Západ". První, ne zcela beznásledkové seznámení s chřestem. První myšlenka na vydávání vlastních kuchařek.

A taky Falco a jeho chytlavě drzé písničky, pro které mám, stejně jako pro toto město, slabost. O letních prázdninách zde probíhá před radnicí filmový festival (www.wien-event.at) a v rámci něj je tu po celý den spousta stánků s jídlem. Perla vedle perly, od vídeňské kuchyně s trhancem (Kaiserschmarren) přes řeckou, australskou, asijskou, francouzskou, italskou nebo japonskou kuchyni.

reklama
HN

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.